Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Vițel la proțap

GUSTUL FACE DIFERENȚA!

Alege pentru evenimentul tău să uimești invitații cu gustul cărnii de vițel gătit la proțap. Pe langă bunătatea de carne gătită de marestrul culinar Sandu Ganea vei oferi și o atmosferă interesantă și inedită invitaților tăi!

Iți asigurăm produsele noastre, până la 400 de pui la rotisor, 40 – 50 proci, berbecuți și 10 viței la proțap. Produsele noastre sunt 100% naturale și nu conțin conservanți si E-uri și nitriți.

Vițeii sunt perfect gătiți la proțap. Carnea pregătită de noi nu necesită a fi pusă ulterior pe grătar, ea fiind pătrunsă până la os.

În ultimii ani, maestrul Sandu Ganea a fost prezent la sute de festivaluri și evenimente la nivel național și internațional, promovate de către Mass-media romanească!

Pentru rezervări vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon:

vitel protap

Evenimentele marca Sandu Ganea

Gatind viței gustoși la proțap pentru sute de oameni, pentru oameni simpli si persoane publice.

Cel mai bun proțap la evenimentul tau!

Te-ai convins? Pentru nunți, botezuri, zile de naștere petreceri private sau corporate îți punem la dispoziție serviciile și produsele noastre. Alege gustul care nu se uită!