Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Despre Noi

Sandu Ganea

Din pasiune...

Fiecare bucată de carne e făcută cu gust și cu multă pasiune!

Totul a venit din plăcere și necesitate. Am început incursiunea în acest domeniu fascinant acum 10 ani de zile. Vă oferim și vouă bucate alese preparate cu gust și multă pasiune.

Prezenți la evenimentele și petrecerile din România, chiar și de peste hotare aducem clienților noștri gustul care nu se uită.

Dacă dorești să deguști din preparatele noastre ne poți vizita în locația noastră la poalele muntelui, la Sâmbăta de Sus Brașov – Pensiunea Transilvania.

sandu ganea cu laurentiu reghecampf
Ești interesat de serviciile pe care le oferim? Te invit sa discuti cu noi despre evenimentul tau!

Gustul care nu se uită

Apreciez valorile și gustul preparatelor realizate de strămoșii noștri. Fiecare dintre noi are o slăbiciune după gustul de altădată...

Fiecare preparat făcut de noi are acel gust inconfundabil autentic. Folosind rețete păstrate din generație în generație și materie primă de cea mai buna calitate aleasă de Maestru Sandu Ganea aducem preparatelor gustul și savoarea care desfată toate papilele gustative.

Te invităm să deguști cele mai apetisante preparate în cadrul restaurantului pensiunii noastre din Sâmbăta de Sus