Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Catering evenimente

Alege pentru evenimentul tău serviciile noastre! Noi ne ocupăm de marele ospăț de la nunta, botezul sau petrecerea ta!

Vă oferim servicii complete de catering pentru evenimente. Asiguram meniuri complete pentru oricare tip de eveniment, petreceri corporate, evenimente mondene, conferinte, lansari de produs, nunti, botezuri sau aniversari. Echipa tanara si dinamica, cu peste 10 ani de experienta in domeniu.

În ultimii ani, maestrul Sandu Ganea a fost prezent la sute de evenimente și a încântat papilele gustative a fiecărui invitat. De la platouri cu produse tradiționale la purcei, viței și berbecuți la proțap, toate produsele noastre au fost apreciate.

Pentru rezervări vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon:

PREPARATE ȘI MÂNCĂRURI TRADIȚIONALE

Asigurăm meniuri complete pentru peste 1000 de invitați

  • Bunătăți la proțap, până la 400 de pui la rotisor, 40 – 50 proci și berbecuți și 10 viței la proțap, pește la grătar pentru peste 1000 de invitați.
  • Aperitive tradiționale și măncăruri gătite cu gust.

Evenimente marca Sandu Ganea

Gatind din pasiune pentru sute de oameni, pentru oameni simpli si persoane publice.

Catering nunți, botezuri și evenimente speciale!

Pentru nunți, botezuri, zile de naștere petreceri private sau corporate îți punem la dispoziție serviciile și produsele noastre. Alege gustul care nu se uită!